Neem gerust contact op bij vragen of om te overleggen of deze reis iets is voor jou. Samen kunnen we kijken hoe je het beste naar Tonale kunt gaan. Van zelf reizen tot carpoolen, van Vliegen naar Milaan, Bergamo of Verona. Welke vlucht neem jij?

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefoon

06-510 986 99

 

Downloads

 

 

Referenties

Remco 38 Skiën en yoga, een sublieme combinatie! In 2016 ben ik mee geweest naar het mooie Tonale. Nog nooit ben ik zo blij en energiek terug gekomen van een wintersportvakantie. En nog nooit had ik de hele week zon! De yoga en mindfulness van professionele en enthousiaste trainers geven rust, focus, en energie. Het eten in Italië is een stuk beter dan in Oostenrijk en Frankrijk, er zijn ook veel meer vegetarische opties. De hele reis is door de inzet van Mirjam, Trix en Jan; maar ook door de grootte van de groep warm en persoonlijk. Gezien de geboden service en grootte van de groep is de prijs-kwaliteit verhouding van deze reis ook prima in orde. Al met al een absolute aanrader!

Pamela 46 Met veel plezier kijk ik terug op een heerlijk ontspannen weekje in de sneeuw. Ik heb er goede herinneringen aan overgehouden. Spierverzachtende yoga, ontspannen meditatie, gezellige skitochten met elkaar, verrassende gesprekken in lift en gondel, warme zonnestralen op je gezicht, gebroederlijk met elkaar eten: het weekje skien in Tonale krijgt van mij een dikke PLUS! Aan jullie dan ook een woord van dank voor de organisatie en attente begeleiding. Het verliep allemaal heel natuurlijk en dat kwam de "groep" ten goede! Grazie mille di cuore!

Edwin 44 Het lijkt wel of ik drie weken ben weggeweest. Ik ben nog steeds niet helemaal "geland".

Nicole 37 Eind maart 2011 ben ik mee geweest naar Italië om eens een weekje helemaal de tijd voor mezelf te nemen en even weg te zijn van mijn gezin en vooral van mijn werk. Ik was op zoek naar een combinatie van bewustwording van je lijf (en hoe die spanning weg te krijgen) en lekker actief te zijn in de bergen. Na wat google-en vond ik de perfecte combinatie bij Skiplus Yoga. Wat ik zocht is helemaal uitgekomen, maar ik heb nog méér gekregen, namelijk super gave gesprekken met iedereen! Ik heb met mensen gesproken van alle leeftijden en met verschillende achtergronden die ieder stuk voor stuk uniek waren. Daarnaast ben ik heerlijk ontspannen teruggekomen én is mijn skitechniek enorm verbeterd. Mirjam wist ook precies wat de mooiste plekken waren in de regio en is daarnaast een goede skilerares (die mij van mijn skiangst heeft afgeholpen). Marianne en Anna zorgden voor de ontspanning voor en na het skiën (Yoga, meditatie en drukpunten massage). Ik kan dit iedere actieve vrouw / moeder / man / vader aanraden die even lekker weg wil!

Anita 38 De keuze om alleen op ski vakantie te gaan, maakte ik omdat mijn vaste skimaatje voor het 3e jaar op rij geblesseerd was. Ik houd al van yoga in mijn dagelijks leven en wilde dolgraag weer eens skiën, maar niet alleen. In deze vakantie verwachtte en vond ik gezellige mensen met een gelijke mindset, zonder brallerig Gerlos partygehalte. De reisgroep was van een perfect aantal mensen, niet te groot en niet te klein. Iedereen respecteerde elkaar en vanaf de eerste dag was het erg gezellig. De combinatie van yoga en skiën is absoluut perfect. De yoga brengt je in een juiste mindset en relaxed je lijf en geest dusdanig dat je er de hele dag profijt van hebt bij het skiën. Het is een goede waming up, je staat heerlijk ontspannen op je ski’s en in moeilijke situaties denk je gewoon weer even aan je ademhalingsoefeningen. De inbegrepen skiguiding heb ik ook als bijzonder prettig ervaren. Na 3 jaar niet meer op de latten te hebben gestaan, had ik wel wat aanmoediging nodig. Na 2 dagen skiede ik heerlijk de pistes af. Ook de organisatie was goed geregeld. Alles kan, maar niets moet. Als je groeps- of privé-les wilt, kan dat geregeld worden, maar je kunt ook gewoon je eigen plan trekken. De accommodatie is ook prima. Geen overbodige luxe, maar een gezellige, Tiroolse sfeer met een lekkere Italiaanse keuken. Elke avond werd er heerlijk voor ons gekookt en borrelden we gezellig na, voor degenen die dat wilden. De week vloog voorbij en naderhand vond ik het een mijn leukste vakanties ooit, ondanks dat ik “alleen” op vakantie was. Het was een ontzettend gezellige, leuke, relaxed en sportieve week vol bijzondere ontmoetingen op de piste, bij de lift etc. Ik had spierpijn in mijn kaken van het lachen om al onze avonturen. Ik kan het iedereen aanraden, doe jezelf een SKIplus Yoga vakantie cadeau.

Jeanette 30 Ik heb echt een superfijne vakantie met, en dankzij jullie gehad. Yoga was nieuw voor me en kwam best wel binnen. Zelden zo lekker geskied als deze week, eigenlijk bijna met iedereen wel; fijne groep ook. Ik had echt het gevoel alsof ik weken was weggeweest toen ik thuiskwam, vooral ook omdat jullie het prima regelden. Zelfs medicatie wist je in t Italiaans te regelen Mirjam, thanx. Als het een beetje wil komen Gineke en ik volgend jaar weer!

Ineke 52 Dit was de leukste ski vakantie ever.

Simone 26 Ik werd er heel ontspannen van, iets wat normaal voor mij best moeilijk is. Anne Marie 45 Ondanks mijn CVS kon ik alles meedoen met de yoga lessen. Ik vond het heerlijk dat ik mijn ogen dicht kon houden tijdens de yogales en volledig me kon overgeven aan de rustige stem van de docente. Terwijl mijn man ging skiën genoot ik van de omgeving.

Marlinda en Corine Grote dank voor de service en aandacht die jullie boden.

Marijke 54 Dit was een fantastische week: gezellige, gemêleerde groep. Fijn dat zo'n groep gelijk hecht is, er veel samen geskied wordt in diverse combi's en dat er ook voldoende ruimte voor ieders privacy is, tijd voor mezelf is zo belangrijk! En ik, als ski beginner, ben totaal verkocht: een nieuwe verslaving! Skiles die de yoga gedachte meeneemt; voor mij heeft het alle verschil gemaakt: skiën met aandacht voor rust en adem. Deze week had wat mij betreft wel een maand mogen duren...het ritme van zo'n dag, rust en fysieke actie. het heeft me bergen energie opgeleverd!