Skigebied

Adamello Ski gebied/ SuperSkirama, een eldorado voor skiërs en snowboarders Super sneeuwzeker. Moderne comfortabele liften brengen je tot 3000 meter hoog. De Adamello-skipas (inclusief) is geldig voor de pistes in Tonale (inclusief de Presena gletsjer), Ponte di Legno en Temu! NIEUW: Een hypermoderne telecabina naar de top van de Presena gletsjer met schitterend uitzicht rondom! De nostalgische 2-zitter vanaf het meertje in Ponte di Legno is vervangen voor een snelle 4-zitter! Gedurende de week is er een mogelijkheid om onder begeleiding te skiën. Tevens helpen we graag mensen op gang om de eerste pistes af te dalen of het gebied te leren kennen. De absolute beginners raden we aan les te nemen. Wie niet gaat skiën kan langlaufen, wandelen met b.v. sneeuwrackets onder je bergschoenen of een tocht met sledehonden in de sneeuw maken.

Skimap 2018

 

Skilessen

Het is mogelijk skilessen te nemen bij de plaatselijke skischool. Afgelopen paar jaar heeft een groep exclusief les kunnen hebben van een privé-leraar. Dit is afhankelijk van wie les wil nemen en het skiniveau van de deelnemers. Op de eerste skidag gaan degenen die evt. les willen nemen onder begeleiding met elkaar skiën, zodat het niveau duidelijk wordt en er afspraken gemaakt kunnen worden.

Huur van ski- en snowboard materiaal Huur van ski- en snowboard materiaal

Je kunt het benodigd skimateriaal van te voren bij ons reserveren. Afhankelijk van de kwaliteit (brons, zilver, goud - heeft ook te maken met je niveau) betalen deelners van de SKIplus Yoga vakantie tussen de € 65,00 en de € 95,00 voor een week. Dit is inclusief een locker voor het skimateriaal dicht bij de piste! Het is heerlijk om in de ochtend een klein stukje (250 m) te wandelen om vervolgens heerlijk comfortabel je op warmers gedroogde skischoenen aan te trekken. Na het skien laat je je materiaal staan en wandel je op je gewone schoenen langs de winkeltjes terug naar het hotel of richting de apres-ski.