SKIplus Yoga Vakantie

Of deze reis door kan gaan i.v.m. de coronacrisis? Dat is nu niet te zeggen. Zou je misschien mee willen om een bijzonder jaar van je af te schudden? Laat het vrijblijvend weten. Eind februari kijken we hoe we ervoor staan. Wie weet kunnen we na half maart uit onze bubbel komen, de vrijheid ervaren, heerlijk de piste naar beneden suizen… fijn om naar uit te kijken, fijn om van te dromen :)

Waneer
20 – 27 maart 2021 

Waar
Passo Tonale, Italië, met skiën tot 3000 m.

Accomodatie
7 overnachtingen in een 3 sterren hotel, ontbijtbuffet, 3-gangen keuze diner plus uitstekend saladebuffet 

Yoga en mindfulness
voor het ontbijt van maandag t/m vrijdag en 3 keer in de middag

Prijs
vanaf € 875,- inclusief hotel, skipas (Adamello Ski), skiguiding & yogalessen
Prijs is exclusief reis en transfer kosten

Korting
voor wie geen skipas nodig heeft

Vliegen
Vanaf Amsterdam - Schiphol naar Milaan vlieg je voodelig met KLM, Al Italia, Vueling of Easyjet. Transfer kan in bemiddeld worden.

Je vakantiedag beginnen met een verfrissende hatha easy flow yoga om na het ontbijt ten volle te kunnen genieten van de wintersport, de natuur en de energierijke zuivere berglucht. Hatha yoga is de basis van alle yoga en harmoniseert lichaam en geest. ‘Hatha’ betekent het samenbrengen van het mannelijke (‘ha’ betekent zon) en het vrouwelijke (‘tha’ betekent maan) in jezelf. Zo kom je meer in balans. Het easy flow element zorgt voor een dynamische les waarin zonnegroeten niet zullen ontbreken! Je wintersportactiviteiten kun je daardoor intensiever beleven, meer in balans met jezelf en je omgeving. Eind maart zijn de dagen langer en de zon is krachtiger wat er nog een schepje energie bovenop doet.

 

Het Hotel

Hotel2017BakonHotelkamer

Het hotel*** ligt op slechts 250 meter van het centrum van Passo Tonale en de skiliften. Het is ruim opgezet en in de afgelopen jaren gerenoveerd. De familie Veclani zorgt er voor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat ze zich thuis voelen in hun ‘huis’. We hebben hier een aantal sfeervolle kamers in optie. Wilt u een mooiere kamer? In november 2010 zijn een aantal kamers helemaal opnieuw ingericht. Tegen een kleine meerprijs kunnen we deze voor u reserveren. Het balkon met prachtig uitzicht zal bij mooi weer een geliefd plekje zijn om letterlijk en figuurlijk de ongerepte witte natuur 'in te ademen'. In het recent gerenoveerde restaurant worden gerechten van de streek, samen met specialiteiten van de Italiaanse en internationale keuken geserveerd. Naast het 3- gangen keuze menu is er iedere avond een uitstekend salade buffet. In de grote multifunctionele zaal van het hotel zullen ’s morgens de yogalessen gegeven worden. Het hotel beschikt over een internetpointe met W.I.F.I. connectie voor uw laptop. Het hotel beschikt over een ski depot met schoen warmers. Tevens is er een mogelijkheid je skimateriaal achter te laten vlak bij de piste. De prijs van deze reis is gebaseerd op 2 personen in een 2-persoons kamer. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag.