Ellen Mirjam Jan

Ellen de Haan

De afgelopen 20 jaar is Ellen werkzaam geweest in de financiële wereld. Door de rust en levenslust die yoga haar de afgelopen jaren heeft gebracht en nog steeds brengt, besloot Ellen haar yoga practice te verdiepen en een yoga teacher training te volgen bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. De opleiding maakte haar nog enthousiaster over yoga en ze besloot om naar India te gaan. Haar reis bracht haar naar Rishikesh, yoga hoofdstad van de wereld, prachtig gelegen aan de heilige mystieke rivier de Ganges, waar Ellen zich verder heeft verdiept in de yoga filosofie.
Door vele jaren ervaring in yoga en het volgen van teacher trainingen en diverse workshops heeft Ellen een rugzak vol yogakennis die ze met veel enthousiasme en liefde wil delen.
Ellen geeft op diverse locaties yogalessen en begeleidt meditaties. Haar lessen variëren van hatha tot vinyasa, flow en yin yoga. De lessen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. 

Vanuit haar achtergrond in het bedrijfsleven weet Ellen hoe belangrijk het is om de balans te houden in het dagelijkse leven. "De ene dag hebben we meer yang nodig en de andere dag meer yin. Een actieve dag in de sneeuw beginnen met yoga en meditatie is voor mij de perfecte combinatie."  
In haar lessen combineert ze de verschillende vormen van yoga en speelt ze in op de behoeften van de groep. " Yoga is zoveel meer dan alleen de houdingen doen."

Mirjam Mahieu

Zij studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Zij beoefende en instrueerde tal van outdoor sporten, waaronder skiën. Sinds 1997 organiseert zij met haar bedrijf Eventys sportieve evenementen voor groepen en bedrijven. Gefascineerd door bergen en sneeuw kent zij heel veel skigebieden. Voor deze Ski plus Yoga vakantie koos zij het Adamello skigebied vanwege de veelzijdigheid aan pistes en mogelijkheden voor gevorderde en beginnende skiërs. Niet voor niets gaan we er nu al weer meer dan 10 jaar naar toe. Haar passie voor de wintersport deelt ze graag met anderen. Niets maakt je hoofd zo leeg, is zo zinnen verzettend, ontspannend en energiegevend. Yoga is voor haar de rode draad die voor balans zorgt naast alle uitdagingen die het leven in petto heeft. Yoga en skien is een geweldige combi die ze graag iedereen zou willen laten ervaren. Ze zal er alles aan doen dat mensen zich prettig voelen in de wit besneeuwde wereld.

Jan Keunen

Opgeleid tot A-verpleegkundige maar op dit moment werkzaam in een managersfunctie bij een luchtvaartmaatschappij. Daarnaast heeft hij zich in de afgelopen 10 jaar vooral gericht op intuitieve en spirituele ontwikkeling en coaching. Mindfulness heeft meditatie toegankelijker gemaakt voor de westerse samenleving en de daarbij horende uitdagingen die stress op kunnen leveren. Dit is de reden dat hij de opleiding tot Mindfulness trainer bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam heeft gevolgd. Hij is nu geregistreerd (A-cat.) MF-trainer bij de VMBN en geeft op regelmatige basis de 8-weekse mindfulness training voor kleine groepen. Hij ervaart het zelf als een enorme verrijking om regelmatig even de stilte op te zoeken en het dagelijks leven telkens weer opnieuw te leren zien zoals het is. Tijdens een skivakantie ervaar je vaak het ontspannende effect van het actieve buitenleven in de sneeuw. Maar soms word je met je grenzen geconfronteerd en dat kan dan weer stress opleveren. In de afgelopen paar jaar is voor hem gebleken dat skiën, yoga & mindfulness een perfecte combinatie is voor een heerlijk ontspannen en actieve vakantie.